Om oss

Kvalitetssäkrade hantverkstjänster

Vi är ett hantverksföretag som utför bygg- och renoveringsprojekt såväl invändigt som utvändigt. Badrumsrenoveringar är en av våra stora specialiteter, men vi kan erbjuda ett brett utbud andra kompetenta hantverkstjänster. Ett ordentligt genomarbetat grundarbete är alltid i centrum för oss.

Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt arbeta med egen personal och hyr endast i undantagsfall in extern arbetskraft. Alla hantverkare som arbetar hos oss och som anlitas har de certifieringar och utbildningar som krävs för att få arbeta inom respektive fält och givetvis rejält med erfarenhet så att du kan vara säker på att jobbet görs rätt.

Vi har F-skattsedel och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Du har givetvis möjlighet att utnyttja statens ROT-avdrag när du beställer tjänster av oss. Att anlita oss borgar för kvalitet och att jobbet blir effektivt utfört.

Vi har en lång rad av referenser som vi mer än gärna låter dig komma i kontakt med för att få en bättre bild av hur vi jobbar samt hur det slutförda arbetet ser ut. En nöjd kund är en återkommande sådan som även rekommenderar oss vidare. Vår förhoppning är att även du blir en av alla kunder som är villig att rekommendera oss till andra som du känner.

Våra arbeten utförs enligt Byggkerami rådets branschregler för våtrum (BBV).  Vi utfärdar självklart våtrumsintyg efter utfört arbete och försäkrar alla våra badrum hos Svedea. 

man spacklar på kakel i Nacka

 

Vi kan hjälpa dig att få ett fräscht och trivsamt badrum!